Oldera2 | Harcos

Harcos

A képességeiknek és a vastag páncéljuknak köszönhetően a Harcosok fontos szerepet játszanak a közelharcban. A nagyobb csatákat is a hatalmas fizikai erejükkel és kiegyensúlyozott, higgadt elméjükkel élik túl. A választott specialitásuktól függően hatalmas sebzéseket tudnak végezni a harcmezőn a kétkezes kardokkal vagy a egykezes kard és pajzs kombinációjának használatával, amik bármely ellenfél támadása ellen védhetik a Harcost. A leggyakrabban választott karakterosztály,: a magyar szervereken a játékosok majdnem 60%-a ezzel játszik. Általában ennél a karakternél a legjobb a védettség, támadóerő és életpontok aránya. A kardokat és az azoknál erősebb kétkezes bárdokat egyaránt használhatják. A fórumokon gyakran visszatérő panasz, hogy a harcos (főleg a testharcos) ereje és taktikai előnyei kiegyensúlyozatlanná teszik a játékot. Az érv, hogy felszerelése és készségkönyvei is irreálisnak tűnő összegekért kerülnek a piacokra, egyaránt elhangzik ez előbbi állítás ellen (hiszen nehéz megfizetni őket, ami hátrányt jelent) és mellett is (hiszen irreális összegekért is hamar elkelnek).

Testharcos

Készségei a minél gyorsabb és erősebb támadást segítik, az ellenfelet harc közben gyakran lebéníthatja, és gyors ütéseivel könnyen képtelenné teheti a helyváltoztatásra. A legtöbb karakter ellen kitűnő, szörnyek ellen jó.

Mentalharcos

Nagy fizikai védelme és erős, de lomha támadókészségei vannak. Szintén béníthat. Távharcban gyenge, közelharcban jó, szörnyek ellen kitűnő,fejlődős karakter.


Testharcos
Kép Skill Leírás
Kard aurája A támadó érték nő. A célponton sebzett értékbizonyos százaléka hozzáadódik a saját MP-hoz. A támadó érték bizonyos időre megnövekszik.
Forgó kard Forgasd körbe a kardot, hogy több ellenséget támadj meg. Átütő támadás.
Harci mámor Támadó és mozgási sebesség nő. Növeli az elszenvedett veszteségeket.
Hamle.jpg Száguldás Gyors vagy, mint egy lövedék. Dühös átütő támadás.
Háromirányú vágás Villámgyorsan vágod meg az ellenséget. Frontális vágás háromszor.
Hamle.jpg Életenergia Összegyűjtöd valamennyi belső erőd, mely egyetlen erős lökésként robban ki. Frontális támadás.

Mentálharcos
Kép Skill Leírás
Dübörgés Teríts le több ellenséget. Átütő támadás, ájulási esély.
Erős test A védekezés egy időre javul és nem veszítesz. Csökken a mozgási sebesség, nincs összeomlás
Áthatolás Szemből támadsz az ellenségre. Frontális, átütő támadás.
Kard ütés Szemből támadsz az ellenségre. Távoli támadás, több cél támadása, ájulás.
Heves csapás Frontálisan támadsz az ellenségre. Átütő támadás, több cél elleni támadás.
Kardkör Kardoddal a földre ütsz, melynek következtében a kiterjedő aura sebzi a környező ellenfeleket. Támadás a jelenlegi pozícióból több ellenfél ellen.

31.01.2019 03:53:01 | Utoljára szerkesztve