Oldera2 | Hátasok

Az Oldera2 szerveren található hátasok:


Tudnivalók:
Bónusz: Megszerezhető:
Póni ló Nincs bónusz Ez a ló a lovászinastól származhat.
Katona ló Ennek a lónak a fejlesztésével további státuszpontokat tudhatunk a karakterünknek, akár akkor is ha egyéb megülhető állaton lovagolunk. A lovászinas felel a ló fejlesztéséért. A fejlesztésekhez Ló medálra lesz szükséged.
Profi ló Ennek a lónak a fejlesztésével további státuszpontokat tudhatunk a karakterünknek, akár akkor is ha egyéb megülhető állaton lovagolunk. A lovászinas felel a ló fejlesztéséért. A fejlesztésekhez Ló medálra lesz szükséged.
Sötét Paripa +10% átlagkárt és +10% készségkárt biztosít. Már a leltárban bónusszal szolgálja gazdáját. Végleges Ez a hátas megszerezhető a Halloween event során s Sötét vámpírtól. Esetekben tárgypiacon is elérhető.
Egyszarvú-pecsét 50 támadó értéket biztosít. Már a leltárban bónusszal szolgálja gazdáját. Végleges Eventekkor megszerezhető pecsét, Arany focilabdából is nyitható.
Rémálom-pecsét 5% szörnyek elleni erőt biztosít. Már a leltárban bónusszal szolgálja gazdáját. Végleges Eventekkor megszerezhető pecsét, Arany focilabdából is nyitható.
Raptor pecsét 2000 TP-t, 30% szörnyek elleni erőt és 50 támadó értéket biztosít, amikor rajta ülsz. Végleges. Ez a pecsét megszerezhető tárgypiacról, OX ládából, Arany Okey ládából, és további eventes ládákból.
Bernáthegyi pecsét 1500 életerőt és 5% testi támadás kivédést biztosít. Már a leltárban bónusszal szolgálja gazdáját. Végleges Ez a ritka hátas megszerezhető KIZÁRÓLAG event alkalmával és a Végzet kerekéből.
Fehér tigris pecsét 1000 életerőt 10% átható találatra esélyt és 5% félemberek elleni erőt biztosít. Már a leltárban bónusszal szolgálja gazdáját. Végleges Ez a ritka hátas megszerezhető KIZÁRÓLAG event alkalmával és a Végzet kerekéből.
Hím szarvas(Kezdő) 5% szörnyek elleni erőt és 500 életerőt biztosít. Már a leltárban bónusszal szolgálja gazdáját. Végleges A decemberi eventek során, illetve esetekben tárgypiacról.
Nőstény szarvas(Kezdő) 7% szörnyek elleni erőt és 500 életerőt biztosít. Már a leltárban bónusszal szolgálja gazdáját. Végleges A decemberi eventek során, illetve esetekben tárgypiacról.
Hím szarvas(Haladó) 7% szörnyek elleni erőt és 750 életerőt biztosít. Már a leltárban bónusszal szolgálja gazdáját. Végleges A decemberi eventek során, illetve esetekben tárgypiacról.
Nőstény szarvas(Haladó) 10% szörnyek elleni erőt és 1000 életerőt biztosít. Már a leltárban bónusszal szolgálja gazdáját. Végleges A decemberi eventek során, illetve esetekben tárgypiacról.
Hím szarvas(Profi) 10% szörnyek elleni erőt és 1000 életerőt biztosít. Már a leltárban bónusszal szolgálja gazdáját. Végleges A decemberi eventek során, illetve esetekben tárgypiacról.
Nőstény szarvas(Profi) 15% szörnyek elleni erőt és 1500 életerőt biztosít. Már a leltárban bónusszal szolgálja gazdáját. Végleges A decemberi eventek során, illetve esetekben tárgypiacról.

19.02.2019 23:55:01 | Utoljára szerkesztve