Oldera2 | Nindzsa

Leírás

A nindzsák olyan professzionális gyilkosok, akik bármikor képesek lesből támadni. A mozgékonyság és a gyorsaság jellemzi, könnyű páncélzatot viselnek. Specializálódástól függetlenül mesterei a tőrforgatásnak és az íj használatának. Jó taktikai érzéket és időzítést kívánó karakterek; a magyar szervereken ilyennel játszanak a legkevesebben. 1-1 kivétellel minden készségük aktívan támadó képesség, és 1-1 mérgezni is képes közülük. Különösen nagy „kitérés” jellemzi őket, ami az őket ért támadás legyengülésében nyilvánul meg. A kardok mellett tőröket és íjakat is használhatnak, készségeket azonban csak pengére, illetve csak íjra fejleszthetnek. Kedvelt csapattag, ugyanis íjakkal nagyobb tömegben is képes szörnyeket csalogatni („lure”-olni).

Tőrnindzsa

Támadás előtt képes a lopakodásra, alapjában vége gyenge tőrjeivel pedig készségeit használva okozhat komoly sebeket. Legfőbb hátránya, hogy mozgó célpontot könnyen eltéveszt. Szörnyek ellen közepes, főszörnyek ellen kitűnő, játékosok ellen kitűnő. Alacsonyabb szinten minden tekintetben gyenge, ez okozhatja népszerűtlenségét is.Nagyobb szinten PvP-ben nagy a hátránya a mágusokkal szemben,de a harcosokat könnyen veri,persze az alábbi mágusokat(sura,sámán) is képes simán legyőzni megfelelő felszereléssel.

Íjász

Egyik legfontosabb készsége a mérgezett nyíl, mellyel sebezni, mérgezni és bénítani is egyszerre képes. Komoly taktikai hátránya, hogy a másik 7 karaktertípussal ellentétben nem tud ütni a készségekhez szükséges fegyverével, ezért közelharcból nehezen szabadul ki. Ellentmondásos módon csak közelről tud erős lövéseket leadni. Szörnyek ellen gyenge, főszörnyek ellen (átváltozva) kitűnő, játékosok ellen kitűnő.


Tőrnindzsa
Kép Skill Leírás
Leshely Messziről indított halálos támadás, melynek támadóértékét növeli, ha álcából, hátulról érkezik.
Kardforgatag Ellenségen való átpördülés, örvénylés, akár háromszor is sebezhet. Felületi sérülések..Mérgezési esély.
Méregfelhő Mérget fúj az ellenségre. Távoli támadás. Támadás több cél ellen. Állandó mérgezés.
Villám támadás Hirtelen tűnik fel az ellenség közelében és halálosan támad. Teleportáló támadás. Álcabónusz.
Álcázás Láthatatlanná válás. E készség használata közben nem támadható.Készségeket, támadásokat erősít.
Alattomos méreg Olyan gyors mozdulattal támadod meg ellenfeled, hogy ideiglenesen eltűnsz.Teleportáló támadás. Tartós méregtámadás.

Íjásznindzsa
Kép Skill Leírás
Ismételt lövés Sorozatlövés az ellenségre. Távoli támadás. Több támadás egy cél ellen.
Tűznyíl Tüzes nyílvesszővel lő az ellenségre. Távoli támadás. Több célpont elleni. Tűztámadás.
Méregnyíl Megmérgezett nyíllal támad. Mérgezési esély. Távoli támadás. Több célpont elleni
Nyíleső Nyílzáport enged az ellenségre. Távoli támadás. Több célpont elleni.
Pehelykönnyű lépések Mozgási sebességet növelő képesség.
Szikra Súlyos sérülést okozol ellenfelednek, egy váratlanul sugárzó fénnyel. Támadás a jelenlegi pozíciódból. Tartós méregtámadás.

14.02.2019 18:53:01 | Utoljára szerkesztve